Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Τι γίνεται με τον Δορύφορο μας, την Σελήνη?



21 Ιουλίου 1969 και όλοι τότε στέκονται μπροστά στις τηλεοράσεις για να δούν σε ζωντανή σύνδεση την το πρώτο βήμα του Νηλ Άρμστρονγκ στην επιφάνεια της Σελήνης. Ξαφνικά εικόνα και " Ένα βήμα για έναν άνθρωπο, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα.". Κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ήταν μια νίκη δύναμης των Η.Π.Α. απέναντι στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Τα βίντεο της προσελήνωσης αναλύθηκαν από άλλους επιστήμονες (εκτός ΝΑΣΑ) και από τότε ξεκίνησαν οι θεωρίες συνωμοσίας...



Οι συνωμοσιολόγοι και οι αναλυτές των βίντεο αναφέρουν ότι ουδέποτε έγινε η προσελήνωση καθώς στα βίντεο υπάρχουν λάθη που αποδεικνύουν αυτή την θεωρία πο υποστηρίζει ότι ήταν μια καλογυρισμένη ταινία του "Χόλιγουντ" σε στούντιο ώστε να προλάβουν την Σοβιετική Ένωση, που επίσης είχε πρόγραμμα προσελήνωσης.

H προσελήνωση το 1969:

Επεξεργασία εικόνων από τους Μythbusters:


Προσωπικά πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει πατήσει στο φεγγάρι ανεξαρτήτως χρονικής στιγμής που έγινε αυτό καθώς η γήινη τεχνολογία από πολύ νωρίς είναι σε θέση για γίνει κάτι τετοιο. To θέμα όμως είναι το εξής... Μήπως όλες αυτές οι ψεύτικες αποδείξεις προσελήνωσης (όπως υποστηρίζουν), είναι ένας τρόπος συγκάληψης για κάτι που είδαν και δεν θέλουν να το μάθουμε, τουλάχιστον όχι ακόμα?
Υπάρχουν συνομιλίες αστροναυτών που ακούγονται να λένε, ότι παρακολούθουνται από Α.Τ.ΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), για πόλεις 10.000 ατόμων, για αρχαίες κατασκευές κ.τ.λ. (Βέβαια, άλλοι υποστηρίζουν ότι η σελήνη είναι ένας τεχνιτός δορυφόρος, ώστε να μας παρακολουθούν άλλες μορφές ζωής, πιο νοήμονες από εμάς, οι οποίες και μας δημιούργησαν...αλλά ας μην προχωρήσουμε τόσο).

Richard C. Hoagland αναφέρεται σε πόλεις 10000 ανθρώπων που είδαν από το Απόλλο 11:


Απομείναρια εξωγήινου πολιτισμού στην σκοτεινή πλευρα της Σελήνης:


Για τις αποστολές Απόλλο 18,19,20,21 με ανακοίνωσεις της η ΝΑΣΑ ανέφερε ότι οι αποστολές αυτές ακυρώθηκαν. Κι όμως η αποστολή Απόλλο 20 λένε ότι πραγματοποιήθηκε από μυστική βάση με σκοπό να εξερενήσουν την Σεληνη. Όμως γιατί μυστικά? Μάλλον, επειδή ανακάλυψαν κάτι που δεν έπρεπε να μάθουμε και ήθελαν να το εξευρενήσουν. Για άλλη μια φόρα έγινε διέρευση εικόνων και βίντεο από την ΝΑΣΑ.Τυχαία ή επίτηδες? Δείτε παρακάτω εικόνες απο την "ακυρωμένη" αποστολή του Απόλλο 20 και πιο ήταν τα αποτελέσματα.


Συντρίμια διαστημόπλοιου, πιθανότατα αρχαίου πολιτισμού στη Σελήνη:


Μέσα στο αστρόπλοιο ανακάλυψαν 2 ανθρωποειδή ενός άντρα και μιας γυναίκας.Ο άντρας ήταν σε αθλία κατάσταση. Την γυναίκα την πήρανε για έρευνα επειδή ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Στο βίντεο θα δείτε αρχικά ότι φοράει σωλινάκια σαν τις δικές μας, μάσκες οξυγόνου που φοράνε οι πιλότοι. Το όνομα αυτής Μόνα Λίσα.


Ότι κάτι υπάρχει είναι σίγουρο και η Σελήνη όπως και ο Άρης έχουν να μας αποκαλύψουν πολλά όπου κάποια στιγμή θα τα μάθουμε κι εμείς.Το καλό είναι ότι αυτή η στιγμή δεν είναι και πολύ μακριά και ο κόσμος δείχνει έτοιμος για να του αποκαλυφθεί το μυστικό... Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι ένας διαδεδομένος τρόπος προσέγγισης κάποιου φαινομένου ή αποκαλύψεων είναι το Χόλυγουντ μέσω τον ταινιών φαντασίας. Πόλλα τα παραδείγματα τεχνολογιών και αποκαλύψεων  που είναι πλέον μέρος της ζωής μας και τις αποδεχόμαστε, ενώ παλαιότερα ούτε που μπορούσαμε να το φανταστούμε...